The Up Capoeira - Abdul Abulbul Amir

Lärlingsutbildning

Det är kul att göra något nytt ibland och det kan man behövs för att det ska kännas lite roligare att jobba. Då kan man ta en utbildning så att man kan börja jobba med något annat som man har lust att börja jobba med. Det finns ju väldigt mycket att välja på så man kan ju ta sin tid att se vad det är som man skulle vilja jobba med och som man tycker känns kul och roligt.
Man kan gå in och kolla på kui.se för att se vilka utbildningar som man har att välja på. Ja det är ju kul när man känner att man hittar nåt som verkligen är det man tycker är kul och som man känner att man vill jobba med.

Bra att det finns så mycket att välja på 

Ja det är bra att det finns så mycket som man kan välja på och saker som man kan göra och hitta på, för det är ju så härligt när man känner att man hittar det som man verkligen känner är det som man vill jobba med och som man känner att det är kul och att det är något som man skulle villa hålla på med mer.
Så kolla in vilka utbildningar som finns tillgängliga och se om det är något som man kan välja och som man kan börja plugga, sen så kan man gå en lärlingsutbildning för att prova på det. Ja det finns en hel del som man kan kolla upp och se till man kan börja plugga och sen jobba med. För man vill ju att det ska kännas kul att jobba och att man känner att man får ut något av det och det kan man få om det är så att man börjar att plugga något som man verkligen vill jobba med sen.